Missió – Kunde Brand

Missió


Benvingut a l'aventura Kunde!

Estàs a punt de descobrir tot allò que pots fer amb la música. Però també tot el que la música pot fer per tu.

Hola! Som Kunde Brand , una comunitat d'artistes de Barcelona que aposta pel poder educatiu i social de la música. Volem que no et limitis a escoltar-la, sinó que t'atreveixis a crear-la tu mateix. D'aquesta manera aconseguiràs millorar la teva intel·ligència musical, emocional i social alhora que gaudeixes de moments únics, com ja hem fet nosaltres.

La nostra història comença l'any 2018, quan dos joves emprenedors van decidir llançar-se en un nou projecte: Ajudar les persones a créixer amb la música.
Dos mesos abans que tot aquest viatge començarà, ens havíem comprat uns ukeleles i quedàvem habitualment amb els nostres amics i amigues per tocar i cantar. No vam trigar a adonar-nos del potencial que tenien aquestes experiències màgiques, i com que aprendre a tocar-lo va resultar ser molt senzill, vam decidir apostar per aquest instrument tan agraït i còmode.

Després d'indagar i estudiar el mercat ens vam posar fil a l'agulla. Com qualsevol jove emprenedor, no disposàvem de molts recursos, així que vam començar per fer un Crowdfunding. Gràcies als friends, family & fools i els nostres patrocinadors superem els 3000€ i vam poder fer la primera comanda: Els nostres primers models de Sun i Moon. Un cop els rebem, els emmagatzemem al garatge amb la il·lusió i esperança que la nostra marca s'enlairés. I ho va fer de la millor manera possible: vendre tots els ukelels en qüestió d'un mes!

A partir d'aquí hem anat creixent amb el temps i ampliant els nostres models. Però sempre oferint ukeleles de bona qualitat a un preu competitiu. No volem vendre't joguines que no afinen, perquè per a nosaltres és primordial que progressis i que segueixis aprenent.

Tant se val si mai has tocat un instrument (més enllà de la flauta), si et fa vergonya o si creus que no se't dóna bé. Res d'això no és cert. Tothom pot aprendre a tocar l'ukelele. És tan senzill com atrevir-te.

Atrevir-te a abordar aquest repte amb entusiasme i positivitat. A ser creatiu, a fer allò que realment t'agrada ia viure amb la filosofia de Kunde. Recorda: No estàs sol! Des del principi comptaràs amb tot el nostre suport. Aniràs millorant fins a descobrir un món de diversió, tranquil·litat i satisfacció. I aviat, l'ukelele esdevindrà el teu company d'aventures. Però això ho has de comprovar tu mateix.


Fredi Sánchez & Edgar Coll
Tria el teu Ukelele i uneix-te a la família Kunde!